Feb 5, 2009

YE, SAYE EMO

salam n selamat sejahtera

aku nk marah gak.tak kire.ak tensen.nape tak jadik2 coding mnde alah template tu. dah tweak sane tweak sini.pastu tak jadik.aku nak marah.biarla.padan muke.tanak bt lagi dah.biar je cenggini...

biar.tanak bt lagi.biar cenggini smpai bile2.

dah.aku nak men burger shop.














aaaaaa...burger shop pun same je!!





oke.bye.ye aku emo.
biarla.
nak cakap dengan penenang hati aku.
BYE!

8 comments:

alonq_exe said...

Emo! Ome!

samraa said...

haha.. coding tuh mudah je...

meh sini..

PUDING ROTI
5-6 keping roti putih, buang kulit tepi
90 g mentega
50 g kismis
750 ml susu segar, dipanaskan sedikit
5 biji telur
90 g gula kastor

Potong setiap roti menjadi 4 keping berbentuk tigasegi. Sapu dengan mentega dan susun sedikit bertindih di dalam mangkuk kaserol berukuran 20-22cm yg dilengser dengan sedikit mentega. Taburkan kismis. Pukul susu, telur dan gula hingga sebati. Tuangkan perlahan-lahan ke dalam mangkuk berisi roti dan tekan perlahan dengan belakang sudu supaya roti tenggelam sedikit. Bakar pada 180 C selama 45-50 min atau hingga masak.



haaaaa...aku bg puding roti..haha..
silalah mencuba..hehehe

NURUL ILYANA said...

hahaha...senget nabil...eh anda..penenang ati??sape kah itu..kuang3x...emo2..emoticon ae??yg mane 1??headbang sbb pegi cr ikan??wahahahahaha...

suNsHine said...

macik..nabil tu senget sgt ke?? haha..haa..pas neh ko ley arr join group en. emo tu..lalalala~

littlewonder said...

salam everybody!!!

Qamarus:
ye,memang emo!ahaha

Nabil:

oy~~~hahaha
perli aku ea??
tahula aku tak ske masak.
yela2 aku try

Yana:
aku tahu, ko kene sindrom pergi cari ikan.hahaha.mengong sangatla tu!

Sunshine:
ey kamu!mmg ternyate, nabil tu senget.haha. join grup mane?en emo??sape??haha

EmcEE_SubZeRo said...

salam.

kak diey. bertenang ya. hoho


alahai. auto-generate coding sudah. kat tenet tu bnyak website leh wat cmtu.

littlewonder said...

salam..

oOoO?
azeem, leh ea?
ade generator dier ke?
aritu carik tak jumpe.
nak2!!

EmcEE_SubZeRo said...

wslm.

alamak. xpenah lak guna generator2 nih. tapi dgr kata ada la.

tngk blog sy. penah ke tamplet berubah? xpenah pon. sama je sjak dulu. hahaha