Feb 3, 2009

Selamat Datang Kawan

Salam n Selamat Sejahtera..


Hye korang. ahahaha.lame da aku tak update. Bukan ape, sekarang tgh construct template baru, aku igt nak buat surprise je. Tapi memandangkan aku dah tulis entry ni, aku gtau la..hohoho.macam penting je aku nak tuka template tu.haha

sebenarnye, aku mahu mengucapkan selamat datang kepada dua budak bodeng ni ke BLOGGER!

hahaha.welcome my fren. 


ni..si poji bersame aku di lab.hoho

ni blog poji


name tak bleh blah ah ko poji.hahaha.

yang kedua buat selepas poji, nin dier..



nabilah!!!!hohoho

ni blog dier



selamat menulis kepade due orang kawan ku ni. Rajin, sile la lawati blog derang k!


3 comments:

suNsHine said...

macik..sejak bile lak dak dua orang neh jadi blogger?? hahaha... selamat menjadi blogger berjaya ye kwn2..haha..sila2..

Dyat said...

salam.
hoho... poji ngan bell sudah ada blog...
kna gi melawati ni...

Sharing is caring. said...

perlu ke korg tgkp gmbar dlm bangunan separa siap tuh?????? uhuhuuu.. baek makan2.. lg bes.. ops, tu hobi i rupenye.. ngeh3