Feb 20, 2009

Wajah baru aa?

Assalamualaikum Warahmatullah & Selamat Sejahtera


cokelatooo! aku dah tukar theme skrg kat wane coklat plak.ngn pinko2 sekali tu. aaa?jiwang sangat kaa?biar la, aku kire ape.hahaha. semalam, demam2 tu, aku duduk diam2 depan laptop aku bt mnde ni. dah tak tahu nk bt pe. nak tgk cerite, aku tgk citer korea tu aku bantai nangis la plak, penat je. nak g kaco mek tu, mek tu dah balik.huuu..mek sedih ar ko tade...sampai mimpi2 aku kat dier. Last2, aku edit2 ar..alhamdulillah jadik, kalo tak,ntah2 ade post SAYE EMO lagi la kot.hahaha.hampeh tol.

Jadik di kesempatan post pertame ngn wajah baru ni, aku ingin menunaikan janji, menjawab tag dari Cik Nabilah, Cik Hazila ngn Antonioo@ Encik Poji la. Ni2 aku jawab dah ni korang. Maaf lambat!!



1. Anda rasa anda hot?

Memang.panas ni.ngn kool fever lagi.Demam



2. Upload gambar kegemaran anda






3. Kenapa anda suka gambar ini?

kenape???sebab naufa sangat comelllllll...



4. Bila kali terakhir kamu makan pizza?

2 minggu lepas kot.eh2, sabtu lepas.ngn Joanne ngn Maryam..Syiooook sangat2.



5. Lagu terakhir kamu dengar?


aaaa..em..malam tadi, You belong with me- Taylor Swift



6. Apa yang anda buat sekarang sealin dari menyelesaikan tag ni?

Melepek. Rumet tader...



7. Selain nama kamu sendiri, apakah lagi nama yang kamu suka orang panggil kamu?

Mestilaaaa NUR~~~ahahaha. (chuckle). terus gelak sopan



8. Tag lagi lima orang

satu. Zulaiha

dua. Solehah

tiga. Amin

empat. Dayat

lima. Daoz


9. Siapa orang nombor satu?

Miyaaa bestfren dari sekolah2 lagik.



10. Orang nombor tiga ada hubungan dengan siapa?

Ahaha.tak tahu. ramaaiii~~



11. Katakan sesuatu berkenaan org nombor lima

Daoz. kenape edit gambar cantek??jeles~



12. Bagaimana pula dengan orang nombot empat?

ah.ni pun same gak cam daoz. hahaha.dengki



13. Siapakah orang nombor dua?

Madu aku dulu ni. haha.


8 comments:

Dyat said...

ala...ko edit gambar pun lawa apa...
amin banyak skandal ye? haha...

Mr Gee said...

cik Nur... cantik tgk page ni...tp.. rasa lapar lak... nak coklat.... huhu

samraa said...

nk coklat gak...haha

littlewonder said...

salam everybody..

dayat>>

aa..tak2,ko lagi lawa
haah, amin byk skandal, laki pempuan sume ade.(abeh aku pasni.haha)

poji>>

lapa?poji..ko kate nk bagi lemak ko kat aku..cenggane ni..aku tak bleh bgik ko cekelat.

nabil>>

nabil..
nabil bleh makan cekelat
kekeke

suNsHine said...

macikkkk..page ko lawa arr..hahaha..kawen cepat2 eh...tiba2 je..muahaha..

MASITA MD SHAH said...

comel wajah baru blog kamu..
suke2...

Sharing is caring. said...

salam..

yo diey, sila lah ajar gue dong. haa..sok xde keje.. mlm ni gue terjah bilik kamu! bersedia!!!! kame hama ayam!!!

littlewonder said...

salam

adeh, camni, kene bt tutorial kat blog nih!
hehehe