Feb 26, 2009

Cool la sangat~

Assalamualaikum Warahmatullah & Selamat Sejahtera...


Kawan2! Ahlan Wa Sahlan. Aiceh...mentang2 belaja ngn Ustaz Kamil.hehehe.

Masalah sekarang ni..masalah.. Banyak sangat ni cite2 yang tak kesampaian. Aku nak jadi cool ni, tapi caner nak cool ni.Banyak betul ujian...... Macam takleh jadik cool dah ni. hish, cenggane?


Ciri-ciri orang yang coool di mate saye~






Bile kene marah, rilek je, tak marah balik, senyum ade!

Bile kene ejek, pun same gak, tak balas balik, tapi senyum lagi ade!huishh...


Bile kerje banyak..esaimen menimbun, test bertimpa still bleh manage masa ngn baik, siap leh tambah kerje len lagi.


Bile kerje banyak, kawan bawak masalah, diri sendiri ade masalah, kerje setel, kawan dapat tolong, masalah sendiri pun leh handle..caner ek?


Kawan buat perangai, takde kawan nak same2, still leh going on lagik, still bleh manage sorang2.
cool giler~

dehh...lagik?family syg, kawan syg, lecturer syg, dak kecik syg, makcik cafe syg, makcik cleaner syg, senang kate sape yang kenal dier,sure sayang ah!aaaaahh..cool habes!


Bukan setakat pandai cakap, tapi perangai pun bek, tak la cakap tak serupe bikin~




oih..bunyiknye cam mustahil.tapi memang ade kan orang camni..adee..tak caye ke?cube teke sape yang ade sebahagian ciri2 kat atas. tapi pastinya bukan saye.hohoho

6 comments:

Sharing is caring. said...

saye saye sayeee~!!!! (sambil mengangkat tangan..... dan kaki...........dan laptop)

Dyat said...

ooo ada je...
banyak aku jumpa orang-orang seperti di atas...

tapi dalam buku '101 Kisah-Kisah Teladan' la... hoho

littlewonder said...

salam everybody..

>>caparah

hahaha.excited!


>>dayat

haaa..memang itulah mksud aku
hoho

hilmi falih said...

hanya menyinggah...
maaf kalau komen ini mengganggu.. hoho

apsal ciri2 tu cam tau je sape org tuh... hmmmmm hehehe..

tapi, org yg sy kenal :

bila kena ejek dia kool, tp lama2 dia ejek org gak..

bila assignment melambak, dia leh main pokemon lg.. rasa ye bukn sbb dia manage masa dgn baik, maybe sbb dia mmg tgah bosan,.. haha

byk sgt la nk tulis.. malas dah.. haha... maaf skali lagi atas singgah yg tak diundang nih.. haha..

EmcEE_SubZeRo said...

salam.

ada ada. nama dia azeem.


hohohoho

littlewonder said...

salam everybody

hilmi falih>>

tak mengganggu pon.hoho
walaupun bukan orangnye yg kamu teka tu.tapi ciri2 yang kamu cakap memang kene kat dier.hahaha

azeem>>

hahaha.hoih.coool abes.haha