Jan 21, 2009

opps!sorry2!!

Salam n selamat sejahtera

haha.lame dah aku tak update blog.tah, bile nak tulis tu rase cam takde mase pun.pastu tah nape lately, masalah betul connection kat UMP.time2 org nak gune internet tu la time tu la takleh. ujian sungguh.

mari2, aku mahu menjawab tag.ade org suh jwb, sbb nak suh aku update.haha.teruk betul aku ni..baru je nasihat org dlm entry lepas jgn malas2, aku pun tak update gak.hampeh.

okey.

PERTAMA sekali.aku baru perasan kene tagged ngn daoz.adeh.nmpak sgt tak bukak blog.maaf ye.saye jawab kali ni.





1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.

hooo.daoz yang bagi. i barely know him.tapi tahu dier bdk kebudayaan.hee.banner fren list kat blog dier sgt cantik.so, maybe pasni leh bertambah kenal kan.thanx daoz.jemput singgah lagi.

10 fakta tentang saye:
lahir kat perak
cikgu sekolah penah panggil Dian
suka membace
kurang gemar subjek math
slalu blur
slalu sendawa
suka bukak web tutorial photoshop
suka kale pastel
suka gelak
tak pandai men bola jaring

penerima award seterusnya nanti aku list kan di akhir tag eh?bleh kan? blehhh..aku sekalikan ngn tag kat bwh ni.heee

KEDUA kali.tag dari encik qamarus.oke.saye jawab.haha

boikot memboikot

List down 5 of the products from the list below that you are boycotting, and then list down 5 of the products that you will try your best to boycott, and finally list another 5 of the products that you find it hard to boycott, and tag 5 others.

This tag is to get everyone to read the list below carefully and identify which products affects your life and the lives of the Palestinians most! You can also compare your list with your friends and see: if they can boycott one product that you haven't been boycotting, why can't you start to boycott the product too?


listo nye korang leh cek kat sini: Boycott Israel Campaign

5 products i'm boycotting

1. McD
2.Carrefour
3.Kotex
4.Kit Kat
5. Nestle

5 products i will start to boycott
1. Maggi
2. Disney
3.Coca Cola
4. Sprite
5. Johnson & Johnson

5 products that i find hard to boycott
1. Intel
2. National Geographic Channel
3.20th Century Fox
4.McD
5.Nestle


Walaupun susah ke korang rase boikot ni, tapi ni salah satu usaha kite. Aku pun tgh try gak esp McD sebab aku suke sgt2 makan McD. Aku dah tak p dah.Bende len lagi byk bleh makan.kan?kan?

lagipun, kalo kite takleh buat semua, jangan tinggal semua. Buat mane yg mampu. Lgpun, dlm list2 tu pun, kalo aku, tak byk sgt pun yg penting2.Byk lagi alternatif lain,kan.




Mereka2 yang bertuah, sila ambil perhatian, saya TAG kamu plak.
1. Mek Zila
2. Yana
3. Ziha
4. Amin
5. Azeem


2 comments:

suNsHine said...

makcik..aku tagged ko balik..hahaha..

Ziha's de purple said...

haha...Diey ni npk sgt xbk blog org..
org tagged die dl r..he3...