Feb 1, 2014

Blogging again?

Assalamualaikum warahmatullah

Dah setahun sejak entri yang lepas dan sekarang aku seorang ibu! haha how time flies.

Aku bercadang untuk taip-taip di blog semula akibat kebosanan yang melampau menjadi suri rumah sepenuh masa. (Wah exaggerated sangat kan!) Bukan bosan sebenarnya, nanti marah mak mak diluar sana pulak hehe. Lebih kepada mengisi masa lapang dengan benda yang lebih baik dan berfaedah. Kang dok termenung sorang, depressed plak. Nak bercakap dengan hannah, belum boleh lagi. Ha so bolehla perkenalkan hannah ek!

Hannah

Ramai yang tanya nama nya hannah je ke. Haah iye. Hannah saja. Ummi ayah dia saja bagi nama pendek jadi nanti takda la jadi macam ummi ayah dia last2 orang panggil D n Q je. Kih kih kih

Ni hannah selepas dicukur rambutnya. Sunnah nabi hari ke tujuh tapi akibat sikap ummi ayah yang bertangguh dekat sebulan baru cukur. Tu pun sebab takut us hasan din cakap nanti lembap anak dilambat lambatkan cukur. Terus esok nya ayahnya buat sendiri. Sekarang rasanya dah dekat 2 minggu jugak dah cukur tapi rambut hannah lambat sikit tumbuh. Tapi takpe sabar sikit ye sayang!

Ok lah short entri je ye. Taip pun dari henpon. So till we meet again blogpost! (harap kali ni istiqamahlah)

Bye! Assalamualaikum




2 comments:

ziha said...

haaaii mama d! sekejap je hannah da besar.ble nak balik johor ni?

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)