Nov 5, 2008

periksa la, nk bt ape??

salam n selamat sejahtera..

erk,yeay~esok pekse first aku.dah rase dah sket2 heat2 nak pekse,cuak2 tak abeh study tu rase dah.hoho.well, dsebabkan sesuai dgn musim exam skrg.so, ak nak citer pasal mnde2 yang berkaitan ngn exam la kan.so, korang dah bape lame study??dari mggu lepas?sebulan yang lalu?habeh test 2 aritu?ke lepas tgk carry mark yang cm ckup2 sendawe je??eih, tapik kalo sendawe tu mksdnye kenyang ek.carry mark yg cam ckup2 duit makan smntare nak abeh exam ni la mcm.so, cmne?

aa, ni berikut nih,mungkin perkare2 yg korg hadapi mase2 tgh study week nih.


1. Bwk buku cam tak ckup je time study nih, rase cm belum abeh lagi study numet, tapi CRE nyer carry mark cm *ughhh, nk stdy dua2 serentak ke?




2. mesin kire2 korang tak mmberikan kerjasama. Siap kuar can't solve???




3. Meja study patah. Magik ke ape nih.Aish..sabarlah hati.



4. muke surat buku korang koyak.oke lagi.takpe.tapikkk nih open book exam..hahaha




okeih, tu mungkin sebahagian je.tak byk mane pun. mungkin byk lagi yg mungkin korang hadapi.gadoh ngn kawan la sebab kawan korang tanak study same la, tak nak kongsi hint la. pastuh tak pun gaduh ngn pakwe.pakwe ade paper hari nih, korang takde paper, sape nak meset2 korang?hahaha. (ade ke??) dan macam2 lagi la..

dan aku rase, byk aktiviti yang korang buat tuk menghilangkan tensem2@amarah korang@penat study.n kdg2 aku rase aktiviti2 yang lain nih mengalahkan waktu study plak.harapnyer tidak la kan. korang dah besa. (Lu pikirla senirik: kate nabil).kalo yang berpekdah, lame2 takpe.

1. men game.bese ah tu kan???



2. Korang oting ke ape ke, siap bwk buku??stadi kat kfc??






3. Mungkin ade yg lapa2 tuh n tmbah bosan lgik, sggup jalan p esso ramai2.haha


4. men tenet.bukak ape2 je la.cam ade org tuh suh aku carik pasal david lalala.weh, projek unit op tak carik plak info??




gitula skit sbyk mnde2 yang ak dapat kesan spnjang exam nih. pepe pun. yang paling penting sekali, dalam byk2 aktiviti korang tu, jgn la lupekan Dia ek. kalo korang susah ati ke ape ke, tensem ke, jauhkan diri daripada bt mnde tak berfaedah. ak senirik pun same2 la kite igt. Good luck utk sume2, kawan2, rumate2, kelasmate.semoge korang dipermudahkan jawab pekse ea.


[jadual exam aku.hehe]

6 comments:

alonq_exe said...

^ Spam ni. Delete jek.

Lawa sungguh jadual exam.

faiz said...

cantik jadual nnt nak satu copy haha

MASITA MD SHAH said...

wah..diey blaja smpi patah meja..
biaq btoi..hehe

memandangkan sy dh ltak awk dlm list sy..
so
u've been tagged!!!
hehe

littlewonder said...

ci tahhh >>

mecih2.

meje yg patah tu meje yana.study unit opp!! kikiki

Waynelimited said...

meje patah tu sbb study ke sbb angah dgn adik bergusti atasnya??
Sila nyatakan fakta yang tepat untuk mendapat jawapan yang penuh.. hehe..

littlewonder said...

along >>

haha.mane ade, kitorang tak gadoh.bek je, nati mak marah.
adik ar, berat sgt, letak tgn pun dah patah.kuikui.(kunun rajin stady lah tu)hoho