Oct 5, 2008

habis dah, the end?

salam n selamat sejahtera...

skrg tgh bulan raye..tapi dah nek skolah dh pun..tak puas beraye lagi..hoho..aduh2..tkde mud langsung nek2 cuti raye ni, ngn esaimen yg menimbun..penat kat umah pun tak abes2 lagi..straight dari hari aku smpai, smpai ler aku balik,mengemas, membuat kueh, malam2 raye pun buat, hari raye pun buat..hahaha..malasnyerr~~~ape nk buat nih??

ak pun tk tahu purpose entry kali ni..cume nak menceceh mghilangkan gundah di hati..

hp ku menyale2..mak yana tepon?

mesti kes dak nih tk dapat dihubungi..

ikut kate mak yana, dari pkl 5 dier try..tapi tak dpt..ak pun da try gak, seme2 nombor yg ade..nana, yana, safuan..pun tk dpt gak..mane la derang g nih..risau dah mak yana..

hopefully, derang selamat smpai la kat ump..mudah2an..walaupun terbit gak rase risau di hati nih..

sayangnye rase nk tggal bulan puasa..rase cam tak puas pulak..tak ckup kuat rasenye lagi aku nih nak hadapi hari2 yang mendatang..tah dpt jumpe lagi ke tak bulan puase yang akan datang..

satu lagi, taun ni ak tak pat ikot kawan2 aku beraye..sayangnye rase..sebab seme orang ade tahun ni..jue, ziha,che'pah, azlina,iryani pun ade, dak laki2, mat gan, qamarus, hafiz ngn si sarel yg da keje tuh..ade lg yg len ikot, tapi yg sampai kat umah aku, itu2 la.. tak sangke, cepat betul mase berlalu..dari tingkatan satu kenal derang seme tuh, umur aku 13 tahun, smpai la ni dah 21 tahun..dah hampir mencecah sepuluh tahun ek kwan2..tgkla nih, gmba korang mase mude2 dulu!hehe





tuing2!

harapan aku, semenye akan kembali pulih, kalau tak seperti sediakala pun, but wif a new start!
life must go on..and "everything happens for a reason and when it does, it's inevitable"..btul tak?hoho









yana dpt jugak dihubungi akhirnye~gmbar tu kate gud luck kat aku!haha..

3 comments:

EmcEE_SubZeRo said...

salam.

ohohoho.

'everything happens for a reason. But when it does, it's inevitable'

mcm kenal jer. dpt falsafah ni dari doktor mane?


hehe.


salam aidilfitri yer kak dekut~ hohoho

littlewonder said...

hehe..

kenal dr azeem?
hahaha

alonq_exe said...

Selamat hari raya, Diey.
Taun2 akan datang pastikan join sekali yek.