Mar 26, 2010

PRESENTATION PSM

Assalamualaikum Warahmatullah

Dialog di bawah ni gurauan semata2.tiada kaitan antara yang hidup dengan yang mati. Jangan saman saya. Khas untuk masita dan hazila.


Soalan Pertama

Panel PSM: Kenapa awak punya data macam pelik je, awak buat ke tak eksperimen?

Pelajar: Oh encik, saya memang buat eksperimen dan saya tak tipu pun data ni atau susun elok2 kasi cantik. Bukan saya tanak buat eksperimen, habeh tu dah chemical sampai lambat sangat.saya ada seminggu je nak buat. Tak adil! orang lain ada 3 bulan, saya ada seminggu je!


Soalan Kedua

Panel PSM: Eh, menariknya.macam mana awak come up dengan costing utk production enzyme ni? Betul ke awak kira?

Pelajar: Memang menarik. untuk pengetahuan encik, saya dah present Plant design satu sem lepas dan baru selesai presentation Plant Design 2, kalau encik nak tanya lebih lanjut, encik tanya je kat plant design nnti ye!

Soalan Ketiga

Panel PSM: Betul ke yang awak dapat tu Papain? Macam mana awak analisis?

Pelajar: Buat pengetahuan encik, 3 kali kami silap masa cari method untuk analisis, encik rasela kan, result kami ni betul ke salah??

Soalan Keempat

Panel PSM: Eh, kat UMP ni ada supercritical CO2 equipment ke?

Pelajar: Ada2! Adaaaaaaaaaaaa encik............

4 comments:

rAy jR...@...Aliff said...

mesti score A wey psm..hehehehe

littlewonder said...

buwekk.hahaha

zeyLa said...

wehh..ngeriiii aaaa tgk muke sendiri cegitu..hahahaha..ko meman kejam!! aaaaaaaaaaa...

littlewonder said...

hahahahaah,ngeri ke?haha