Aug 22, 2009

ELLO. ELLO. ELLO. V.E.



Assalamualaikum Warahmatullah & Selamat Sejahtera


hahaha.aku senang hati.sebab tu aku update blog.padahal, baru siapkan seciput filing psm nak riang2.bace tau tak diey, BACE. ni sebenarnye motivasi untuk diri aku sendiri, suke akula nak riang, yang penting keje aku siap.haha.dah2.byk merepek.


Selepas mendengar azan maghrib tadi, hati sayu tiba2. Habis azan, aku terus wish salam ramadhan kat dayah dc yang sikin. seblah aku je pun.haha. Sempat lagi aku flashback sekejap. Mengenangkan ramadhan lepas, aku tak sangka yang akan jumpa lagi bulan puasa lagi. Yela kan. Dah setahun dah pun. Sekejaaaaaappp je aku rase.

Macam2 berlaku bulan puasa lepas. Perkara yang hepi untuk diingati dan jugak perkara tak hepi untuk dimuhasabahkan. Paling aku ingat, time berbukak puasa ngan bebudak ni. Macam2 perangai. Kelaka je kalo ingat balik. Pesan aku kat yana utk bulan puasa kali ni, weh makcik, ko jangan tamak haloba.beli kuih tu berpade2.


Aku sangat bersyukur dikurniakan kawan2 yang baik, yang ada di waktu susah dan senang. To my closest friends, thanx sebab tolong aku melalui saat sukar2 di ramadhan lepas. Besnye kalo dapat ramai2 lagi bukak puase same2, makan blueberry danish la, kuih kastard la.hehe.

Tetibe aku rase dah malas nak tulis. okelah,bye! jangan lupe niat pose!

6 comments:

EmcEE_SubZeRo said...

salam.

ape la posing LOVE lagu tu.


haha. sengal otot la kak diey n the geng ni. XD

fatiehah said...

kak diey..
nape ttp cmtu??
hak3x..
lawak2...
geli ketiak!!

littlewonder said...

salam everybody


encik azemm>>

sume baru habes test.jadik tak betul sket.hoho.penat tau nak memposing nya.haha


cik fatihah>>

censored2.malu2.ade anak dara, bini orang tu kene tutup2 sket tu.heheh

fatiehah said...

haha...
lupa plak ad bini org kt situ..
ala...
anak dara tu xpe la..
pelaris pe..
haha

zeyLa said...

hoih..
klako seh ko sensored gambar kite cegitu..
hahahaha..

littlewonder said...

Salam everybody

cik fatihah>>

betul2, anak dara tu pelaris.kehkehkeh


PN zeyla>>

aku kene tutup ****** ko tu. Kang aku kene saman ngn encik izwan plak kang.hahaha